Radyo, Televizyon ve Sinema

Neden İstinye Radyo Televizyon ve Sinema?

Dijital çağ olarak adlandırılan bu dönemde iletişim teknolojileri baş döndüren bir hızla değişiyor. Bu değişiklikler hem profesyonel olarak hem de bu teknolojileri kullanan medya tüketicileri olarak oldukça ilgimizi çekiyor. Sinema filmlerine, reklamlara, televizyon haberlerine ve diğer yapımlara yansıyan bu teknolojiler, Radyo Televizyon Sinema gibi bölümlerin eğitiminin de sürekli güncellenmesini zorunlu kılıyor.

İstinye Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü olarak bizler de hem sektörel gelişmeleri yakından takip ediyor hem de çağın ruhunu bölüm müfredatımıza yansıtıyoruz.  Öğrencilerimize en modern stüdyolarda, en yeni görsel iletişim teknolojilerini kullanarak eğitim vermeyi çok önemsiyoruz.

Öğrencilerin profesyonel hayata zorluk çekmeden adapte olabilmeleri için, kuramla uygulamayı bir arada veren ve öğrencinin medya sistemine üst bakışla bakmasını sağlayan bir eğitim sunuyoruz. Danışman hocalarıyla sürekli iletişim halinde olan öğrencilerimiz hem eğitimleri süresince hem de mezun olduktan sonra onlardan destek alıyorlar.

Tüm bunlarla beraber, İstinye Üniversitesi olarak öğrencilerimize yan dal ve çift ana dal programları kapsamında farklı alanlarda eğitim görme imkânı da sunuyoruz. Böylece RTS öğrencileri aynı anda farklı bölümlerden de mezun olarak iş hayatlarında bir adım öne geçme fırsatını elde edebiliyorlar.