3. Uluslararası Medya ve Toplum Sempozyumu Dijital Kültürü Tartışıyor

İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin düzenlediği 3. Uluslararası Medya ve Toplum Sempozyumu Dijital Kültür başlığı ile 24-25-26 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Hibrit olarak gerçekleştirilen sempozyum kapsamında bildiri sunumları, sergi ve çalıştaylar düzenlendi.

24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da başlayan açılış oturumu, Vadi Kampüs Konferans Salonu'nda yüz yüze ve çevrimiçi olarak zoom platformu üzerinden gerçekleştirildi. Fakülte öğretim üyesi Prof. Dr. Nezih Erdoğan'ın başkanlığında başlayan açılış oturumunda Vincent Miller, Sevinç Gülseçen, Scott R. Rettberg ve Mutlu Binark davetli konuşmacı olarak katılım gösterdi. Sempozyumun ikinci gününden itibaren oturumlar çevrimiçi ortamda devam etti. Açılış ve kapanış dışında toplam 31 oturumun gerçekleştirildiği sempozyum kapsamında pek çok bildiri sunuldu. Sempozyum, 26 Mayıs 2023 Cuma günü saat 16.00'da Dr. Sadi Kerim Dündar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen kapanış oturumunda davetli konuşmacılardan Philip Gassmann, Noah Kadner ve John Maeda sunumları ile son buldu.