4. Media Harvest Töreni Gerçekleştirildi!

İletişim Fakültesi tarafından her yıl Güz ve Bahar dönemlerinde düzenlenen Media Harvest etkinliğinin dördüncüsü 23 Kasım Perşembe günü Vadi Kampüsü, H binası, Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Fakülte öğrencilerinin bir dönem içerisinde aldıkları tüm derslerden hazırladıkları projelerin değerlendirildiği Media Harvest Medya Hasadı anlamına geliyor ve etkinlik bir dönemin ürünlerinin toplanması ile özdeşleştiriliyor.

En iyi tasarımdan en iyi kısa filme, en başarılı sosyal sorumluluk projesinden en kapsamlı bitirme projesine kadar çok çeşitli kategorilerin olduğu Media Harvest, öğrencilerin farklı bölümlerdeki projeleri görmeleri açısından da fırsat yaratıyor. Ayrıca bu etkinlik öğrencilerin çeşitli festival ve yarışmalara katılmaları için bir teşvik unsuru oluyor.

4. Media Harvest’ta projeleri ile birikimlerini paylaşan, yeni projeler için ilham alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.