4. Media Harvest Töreni Gerçekleştirildi

İletişim Fakültesi tarafından her yıl Güz ve Bahar dönemlerinde düzenlenen Media Harvest etkinliğinin dördüncüsü 23 Kasım Perşembe günü Vadi Kampüsü, H binası, Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrenciler Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Yalçın Kırdar, Dr. Öğt. Üyesi Esra Bayhantopçu ve Doç. Dr. Arzu Kızbaz’ın verdiği derslerden ödüller aldı. Ödüller, En İyi İletişim Kampanyası, En İyi Tüketim Projesi, En İyi Reklam Çözümlemesi, En İyi Farkındalık Projesi, En Başarılı Sürdürülebilirlik Projesi, En Başarılı Podcast ve En Başarılı Pazarlama İletişimi Projesi kategorilerinde verildi.

Dördüncü Media Harvest’ta projeleri ile birikimlerini paylaşan, yeni projeler için ilham alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.