4. Media Harvest'ta GİT Öğrencileri Ödüllerini Aldı

İletişim Fakültesi tarafından her yıl Güz ve Bahar dönemlerinde düzenlenen Media Harvest etkinliğinin dördüncüsü 23 Kasım Perşembe günü Vadi Kampüsü, H binası, Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrenciler Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğretim üyeleri Prof Hasip Pektaş, Prof Hatice Öz Pektaş ve Cahit Üstün'ün verdiği derslerden ödüller aldı. Ödüller, En İyi Temel Tasarım, En İyi Reklam Grafiği Uygulamaları, En İyi Yayın Tasarımı, En İyi Deneysel Ekslibris Tasarımı, En İyi Bilgisayarda Görsel Tasarım, En İyi İleri Tipografi ve En İyi Reklam Fotoğrafçılığı kategorilerinde verildi.

Dördüncü Media Harvest’ta projeleri ile birikimlerini paylaşan, yeni projeler için ilham alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.