“Bir Çanta Bir Gülücük” Projesiyle Karne Sevinci Yaşadılar

İstinye Üniversitesi İİSBF Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri düzenledikleri “Bir Çanta Bir Gülücük” sosyal sorumluluk projesiyle, Şanlıurfa Siverek Bardakçı İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Projeye gönül veren Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri aracılığıyla toplanan kitap, defter, kırtasiye malzemeleri ve kıyafetlerle birlikte İstanbul’dan Şanlıurfa’ya giden Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri, Siverek Bardakçı İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek hediyeleri yerinde verdi. Siverek Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan, Okul Müdürü ve Özel Büro görevlilerinin misafirperverliğinde öğrenciler ile bir araya gelen İstinye Üniversitesi öğretim görevlileri ve küçük öğrenciler arasında duygu dolu anlar yaşandı. İlk kez kendilerine duyulan ilgi ve alakadan dolayı şaşkınlık yaşayan öğrenciler, karneleri ile birlikte hediyelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Karnelerini üniversite öğretim görevlileri Dr Öğr. Üyesi Esra Bayhantopçu ve Dr. Öğr. Üyesi Nezahat İşbilir Yüceışık’ın elinden alan ilkokul öğrencileri sevinçlerini gizleyemedi.

“Bir Çanta Bir Gülücük” Sosyal Sorumluluk Proje Süreci

İstinye Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin ön ayak olduğu sosyal sorumluluk proje sürecinde okulumuz bünyesindeki diğer akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin de maddi, manevi katkıları ile topyekün hummalı bir emek neticesinde sosyal sorumluluk projemiz nihayete erdi.