İletişim Fakültesi

Cumhuriyet'in 100'ü Gençler: Çevresel Sorumluluk Çöp Toplama Etkinliği

Değerli İstinyeliler,

Sorumlu Gençlerle Birlikte, Geleceğe Temiz Adımlar!

İstinye Üniversitesi Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Cumhuriyet’in 100’ü Gençler” projesi, İstinye Üniversitesi’nin Sürdürülebilirlik etki alanları içinde olan ‘Eğitim’, ‘Eşitlik’, ‘Çevre’ ve ‘Sağlık’ konularını kapsamaktadır.

Cumhuriyet’in dinamik gençleri, Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılında, yarının gençlerine daha iyi ve yaşanabilir bir dünya bırakmak ve sürdürülebilir gelişime katkıda bulunmak için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmek ve bu farkındalığı daha geniş kesimlere ulaştırabilmek için yeni bir proje geliştirdi.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin liderliğiyle yürütülen projenin ilk etabı ‘çevresel sorumluluk’. Cumhuriyet’in 100’ü Gençler: “Çevresel Sorumluluk Çöp Toplama Etkinliği" adlı bu özel etkinlik, çevresel farkındalığı artırmayı ve öğrenciler arasında bir dayanışma kültürü oluşturmayı amaçlıyor. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin liderliğindeki bu proje tüm öğrencilerimize açık.

Öğrencilerimiz 26 Aralık 2023 saat 12:00'da, Vadi H Yerleşkesi - Vadi Ana Yerleşke’de Cumhuriyet’in 100’ü Gençler: “Çevresel Sorumluluk Çöp Toplama Etkinliği" düzenledi.  Etkinlik Vadi H Yerleşkesinde saat 10:00'da kurulan stant ile başlayıp saat 12:00'da ise Vadi Ana Yerleşkeye kadar süren "Çevresel Sorumluluk Çöp Toplama" etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin çöp toplama etkinliği farklı lokasyonlarda farklı zamanlarda tekrar edecek, bilgilendirmeler paylaşılacaktır.

Düzenleyen: İSÜ Uluslararası Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi 
Koordinatör: Dr. Öğr. Üyesi Esra Bayhantopçu – İSÜ Sürdürülebilirlik Merkez Müdürü
Öğrenci Temsilcileri: Melisa Toroğlu ve İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencileri