İletişim Fakültesi Proje Çalıştayı Gerçekleştirildi

İletişim Fakültesinde 22 Haziran 2022 tarihinde “Proje Çalıştayı” gerçekleştirildi. Fakülte dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan’ın önderliğinde, fakülte akademisyenlerinin katılımıyla proje üretme ve başvuru süreçleri konulu bir çalıştay düzenlendi.
Çalıştay kapsamında dekan yardımcısı ve Radyo, Televizyon ve Sinema bölüm başkanı Doç. Dr. Aybike Serttaş; kendi projesi üzerinden örnekler göstererek TÜBİTAK proje süreçleri hakkında deneyimlerini paylaştı. Toplantıya davetli olarak (çevrimiçi) katılım gösteren Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erkan Yüksel, TÜBİTAK’ın bilimsel proje destek programları hakkında deneyim paylaşımında bulundu ve bu kapsamda fakülte akademisyenlerinin sorularını cevapladı. Toplantıya katılan akademisyenler, bireysel veya ekip olarak gerçekleştirecekleri olası proje konuları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Çalıştayın kapanışını gerçekleştiren Prof. Dr. Peyami Çelikcan, sinerji ve tartışma platformu sağlama amacıyla bu konudaki toplantı serilerinin devam edeceğini aktardı.