İletişim Fakültesi ve İletişim Tasarım Kulübü tarafından düzenlenen çevrimiçi etkinlikte, "Sosyal Medyanın Gücü" konuşuldu.

Çevrimiçi etkinlikte, İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan,
Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Saka, Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve SODİMER Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal ve Klinik Psikolog Ahmet Yılmaz konuşmacı olarak yer aldılar.
Prof. Dr. Peyami Çelikcan, "Medya Bağımlılığı" konusunu tartışırken, Doç. Dr. Erkan Saka "Medya ve Ötesi" isimli sunumu gerçekleştirdi. Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal, "Sosyal Medya Okuryazarlığı" üzerine gerçekleştirdiği araştırmalarını sundu ve Klinik Psikolog Ahmet Yılmaz, "Sosyal Medya ve Mahremiyet" konularını tartıştı.