İletişim Fakültesi’nden Yeni Bir Etkinlik: ‘’Media Harvest’’

İletişim Fakültesi kapsamında, 18-19 Nisan tarihleri arasında İstinye Üniversitesi Vadi Kampüs’te birincisi düzenlenen ‘’Media Harvest’’ etkinliğinde, fakülte içerisinde yer alan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Görsel İletişim Tasarımı, Yeni Medya ve İletişim ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümleri’nde öğrenim gören öğrencilerin kendi çalışmaları sergilendi.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin kendi bölümleri özelinde ürettikleri kampanya, kurumsal kimlik, multimedya ve arayüz tasarımları, reklam filmleri, fotoğraflar, afiş tasarımları, kısa filmler ve belgeseller ile görsel tasarım çalışmalarının yer aldığı ‘’Media Harvest’’ etkinliği, fakülte öğretim üyelerinin, araştırma görevlilerinin ve fakülte öğrencilerimizin yoğun katılımı ve ilgisiyle iki gün boyunca sürdü. Etkinlik kapanışında ise, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aybike Serttaş tarafından etkinlik süresince sergilenen ve sunulan en beğenilen çalışma sahibi öğrencilere ödülleri takdim edildi.