İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Kırdar Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Reklamcılık Koordinatörlerini Misafir Etti.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü (BÜİK) Reklamcılık Koordinatörleri Hüseyin Esat ACAR ve Duygu Şeyma KIZAN; İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yalçın KIRDAR ile "Reklamcılığın Gelişimi ve Dijital Reklamcılık" konusunda röportaj gerçekleştirdi. Röportaj sonrasında BÜİK Reklamcılık Koordinatörleri,  Prof. Dr. Yalçın KIRDAR tarafından Boğaziçi Üniversitesi ADhere Reklamcılık Günleri, ADvise Reklamcılık Akademisi ile ADventure Reklamcılık Yarışması hakkında danışmanlık aldılar.