İletişim Fakültesi

Liseliler için Sağlık Elçileri Eğitim Programı Gerçekleştirildi

İstinye Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı, "Sağlık Elçileri Eğitim Programı" kapsamında İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin eğitici olarak katıldığı canlı dersler gerçekleştirildi. Proje kapsamında Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yalçın Kırdar “Kampanya Tasarımı”, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hatice Öz Pektaş “Afiş Tasarımı” çalıştayını gerçekleştirdi.

"Öğretmenim Elimi Tut" projesi kapsamında hazırlanan eğitim programına lise 10 ve 11. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerinden oluşan ekipler katıldı. Ekipler, sosyal sorumluluk konusunda eğitimlerini tamamlayarak projelerini hazırlamaya başladı.

İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami ÇELİKCAN ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülşen ÖZER'in açılış konuşmalarını yaptığı proje ile öğrencilerde doğru sağlık bilincinin oluşturulması, sağlıklı toplum, sağlıklı gençlik ve akran dayanışması yoluyla kronik hastalığa sahip öğrencilerin hayatlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.