"Media Harvest" Başladı: Görsel İletişim Öğrencilerinin İşleri Sergileniyor

İletişim Fakültesi öğrenci projelerinin sergilendiği "Media Harvest" başladı. 18-19 Nisan tarihlerinde Vadi Kampüs, B1 katında planlanan gösterim ve sergilemelerde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin işleri de yer aldı.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Media Harvest'a temel tasarım, fotoğraf, monogram ve afiş tasarımı çalışmalarıyla katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştirilen fakülte dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan, iletişimciler olarak temel görevin içerik üretmek olduğunu ve öğrencilerin ürettiği çalışmaların bu etkinlik sayesinde gözler önüne serildiğini ifade etti. Öğrencilerin bu çalışmaları inceleyerek gelecek çalışmaları hakkında fikir sahibi olmaları temenni edildi.

Etkinlik takvimi ve detaylar aşağıda sunulmaktadır:
Etkinlik: Media Harvest (Öğrenci Projeleri Gösterim, Sergi ve Sunumları)
Etkinliği Düzenleyen: İletişim Fakültesi
Etkinlik Tarihi: 18-19 Nisan 2022 / Pazartesi-Salı
Etkinlik Saati: 11:00-15.30
Etkinlik Yeri: Vadi Kampüs B1 Katı İSU Stüdyo
Etkinlik Programı:
18 Nisan, Pazartesi
11.00 – 11.10 Açılış Konuşması Prof. Dr. Peyami Çelikcan
11.10 – 11.30 Grup Zifir, Müzik Dinletisi
11.30 – 13.00 Belgesel Film Gösterimleri
13.30 – 15.30 Kısa Film Gösterimleri
19 Nisan, Salı
11.00 – 12.00 Prof. Dr. Hasip Pektaş ile Söyleşi ve Dijital Sergi
12.45 – 13.45 Kısa Film, Belgesel Film, Fotoğraf, Animasyon, Tasarım ve Kampanya Ödülleri

*Media Harvest kapsamında sergilenen bazı çalışmalar.