"Sağlık Elçileri Eğitim Program Öğretmenim Elimi Tut Projesi''; İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirildi.

İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami ÇELİKCAN ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şube Müdürü Gülşen ÖZER'in açılış konuşmalarını yaptığı, Melek Okur moderatörlüğündeki "Sağlık Elçileri Eğitim Program Öğretmenim Elimi Tut Projesi''; İstinye Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirildi. İstanbul'da bulunan birçok lise öğretmeni ve öğrencisi sosyal sorumluluk konusunda eğitimlerini tamamlayarak, projelerini hazırlamaya başladı.