Sosyal Medyanın Gücü Söyleşisi Gerçekleştirildi

İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İletişim Tasarımı kulübü tarafından organize edilen "Sosyal Medyanın Gücü" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi kapsamında katılımcılar tarafından artı ve eksileriyle sosyal medyanın gücü tartışıldı. Konuşmalar sosyal medya bağımlılığı, sosyal medya okuryazarlığı, sosyal medya ve ötesi ve sosyal medya ve mahremiyet başlıkları üzerinden ilerledi.

İstinye Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Saka, Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve SODİMER Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal ve Klinik Psikolog Ahmet Yılmaz'ın konuşmacı olduğu etkinliğin moderatörlüğünü Yeni Medya ve İletişim Bölümü Araştırma Görevlisi Çise Ayhan Helvacıoğlu üstlendi.