İletişim Fakültesi

Üniversitemizde Kurumsal Sosyal Sorumluluk Münazarası Büyük İlgi Gördü

İstinye Üniversitesi öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini artırmak ve toplumsal konular üzerine düşünmelerini teşvik etmek amacıyla "Kurumsal Sosyal Sorumluluk" konulu bir münazara düzenledi. KSS Münazarası, 27 Mart
2024 tarihinde İstinye Üniversitesi Vadi AB Kampüsünde 411 no’lu derslikte gerçekleştirildi.

Münazara, öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti. İstinye Üniversitesi Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi öğrencileri, farklı disiplinlerden gelen katılımcılar arasında yoğun bir rekabetle bir araya geldi ve kurumsal sosyal sorumluluğun önemini vurguladılar.

Etkinlikte, katılımcılar çevre koruma, eğitim erişimi, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular. Münazara, katılımcıların çeşitli bakış açılarına dayalı olarak zengin bir tartışma ortamı sağladı ve katılımcıların kendi fikirlerini savunma ve dinleme becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdı.

4 farklı grup, 5 jüri ve izleyicilerin katılımıyla Kurumsal Sosyal Sorumluluk Münazarası’nın kazanan grubuna sertifikaları teslim edildi. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Münazarası, İstinye Üniversite'nin toplumsal sorunlara duyarlı bir şekilde katkıda bulunma çabasının bir parçası olarak görülüyor.