Yeni Medya ve İletişim

Neden İstinye Yeni Medya ve İletişim?

Kuram ve uygulamanın buluştuğu, tasarım odaklı olan bir eğitim müfredatı sunuyoruz. Çağımızın teknolojik vizyonunu yansıtan zamansız bir bakış açısı kazanmanızı amaçlıyoruz. Böylece gelişen teknoloji ile birlikte devamlı dönüşüm halinde olan bu disipline dair size her zaman yol gösterecek bir alt yapı sahibi olacaksınız. Uluslararası seviyede İngilizce eğitimi, teknolojik kampüs olanakları, sektör iş birliği ile gelecekteki mesleğinize hazır, başarılı ve yaratıcı bir medya profesyoneli olarak yetişmenizi planlıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi, İstinyeli yetişir, Dünya değişir.

Erasmus

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, Erasmus programı ile yurtdışında eğitim alma şansına sahipler. Erasmus değişim programı, öğrencilerin dünya görüşünü ve yaşam deneyimini zenginleştirecek eşsiz bir deneyimdir. Öğrencilerin uluslararası medya alanında uzmanlarla ve alanında ünlü akademisyenlerle bir ağ kurmaları için olanak sağlar.

Staj

Yeni Medya ve İletişim öğrencileri mezuniyetten önce tercih ettikleri alanlarda staj yapmak için teşvik edilir. Yeni medya sektörünün çalışma ortamındaki işbirlikçi deneyimlerle bilgilerini uygulamaya koyabilecekler.

Kariyer Olanakları

Yeni Medya ve İletişim lisans derecesini tamamlayan mezunlar, sosyal medya tasarımı ve yönetimi, yeni nesil gazetecilik, editörlük, yayıncılık, reklam ve dijital içerik üretimi gibi çeşitli alanlarda çalışmaya hazır olacaklar.