Ekslibris Atölyesi Başlıyor!

İstinye Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Beceri Geliştirme Atölyeleri kapsamında planlanan Ekslibris Atölyesi, İstanbul Ekslibris Derneği ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü başkanı Prof. Dr. Hasip Pektaş koordinatörlüğünde 29 Kasım Çarşamba günü başlıyor. Vadi H Yerleşkesi, V-310 numaralı derslikte yapılacak dersler, 13:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

3 hafta sürecek atölyeye katılanlar, sertifika almaya hak kazanacaktır. Dersler, akademik ve idari personelin katılımına açıktır. Ekslibrisin ne olduğunu merak edenler, linolyum ile baskı resim tekniğiyle ekslibris üretmek isteyenler, yeni bir beceri ve hobi edinmek isteyenler, atölyeye bekleniyor.

Sınırlı kontenjan için:
hasip.pektas@istinye.edu.tr

*Ekslibris, kitapseverlerin kitaplarının iç kapağına yapıştırdıkları üzerinde adlarının ve değişik konularda resimlerin yer aldığı küçük boyutlu özgün yapıtlardır. Kitabın kartviziti ya da tapusudur. Kitap sahibini tanıtır, onu yüceltir ve kitabı ödünç alan kişiyi geri getirmesi konusunda uyarır.